Armas-pipo

Armas-pipo on lämmin talvella, viileä kesällä, sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, merelle, vaellukselle, tunturiin sekä tyyllikkäästi kaupungille. Pipo on Rosa-beanien pikkuveli, malliltaan matalampi. Armas-pipo valmistetaan 100 % kotimaisesta lampaanvillasta. Värilliset ovat käsinvärjättyjä ja niissä saattaa olla sävyeroja. Lampaanvilla pitää pään kuivana kovimmissakin olosuhteissa, sillä se päästää kosteuden läpi, silti lämmittäen. 

Vaaleanharmaa on toistaiseksi loppu, väriä ei ole tällä hetkellä saatavilla. Toivottavasti pian saamme lisää.

Yksi koko

Pipo on alussa napakka, mutta muotoutuu käytettäessä.

Hoito-ohje: Villalle riittää pelkkä tuuletus. Mikäli pipo on tarpeellista pestä, pese käsin tai konepesussa villa-ohjelmalla 30 C, linkous max. 600 kierrosta/min. Huovuttuu kuumemmassa lämpötilassa. Muotoile kosteana ja kuivaa vaakatasossa. 

Asiakkaan arvio

"Tilasin Armas pipon ja en pettynyt. Pipo on hyvin istuva ja miellyttävän tuntuinen pitää. Pipon mukana toimitettiin materiaaliselostus ja pesu- ja hoito-ohje. Hoito-ohje oli todella hyvä koska aiemmin en ole hankkinut 100% suomalaisen lampaan villasta tehtyjä tuotteita. Nyt en ainakaan väärällä pesulla pilaa hyvää pipoa. Erityisenä huomiona voin mainita todella nopean toimituksen."

Jaa oma kuvasi MosterRosan instagramissa:

https://www.instagram.com/mosterosa

Valitse variaatio:

59,00 €